nominering · Utlysning

Sista chansen att nominera!

Det har kommit in några riktigt spännande nomineringar inför årets prisutdelning från Tuuli Forsgrens minnesfond.

Kul att ni därute tar chansen – och fortsätt att sprida kännedom om priset vidare! Det är ett ofta anonymt och slitsamt arbete att verka inom ett relativt litet akademiskt område, och all uppmuntran som kan uppbringas är ofta välkommen. Nomineringstiden har därför förlängts men måste vara inkommen senast den 15 september 2017!

Det finns alltså ännu lite tid att nominera just din kandidat! Eller tipsa din egen handledare om att priset finns, så kanske du själv blir nominerad för ditt arbete? Ett fint stipendium, publikation av uppsatsen och högtidlig överlämnande av priset inför Johan Nordlander Sällskapets medlemmar, akademiker och forskare, är vad man kan se fram emot. Så var inte blyga utan kontakta din eller någon annans handledare, så får vi lyfta något viktigt tillsammans inom områden som berör finska, meänkieli eller samiska utifrån olika perspektiv och från skilda disciplinutgångspunkter.

Den som nominerar en priskandidat skall motivera sitt förslag och även bifoga det arbete (de arbeten) som utgör grunden för nomineringen. De arbeten som kan premieras skall vara tillkomna under de senaste två åren och erhållit VG. Nomineringen och aktuella arbeten skall sändas elektroniskt till Lars-Erik Edlund. Det är viktigt att också den nominerades aktuella postadress anges.

Hela utlösningstexten hittar du här – snart gäller det!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s